My New Cookbook!

My New Cookbook!

Hey, everybody!

Some of you may know that I have two best-selling cookbooks in French. I'm so glad that people really responded to the simple recipes and techniques in both books.

I'm excited to tell you about the release of my new cookbook, my third in French, Je Cuisine Italien. It drops today in bookstores...I can't believe it! This book has over sixty recipes and loads of ingredient-based tips -- showing you how to weave the basics of modern Italian cooking into your everyday meals using ingredients most of you probably have in your pantry already. The pictures are so beautiful and we all worked really hard on it--I hope it inspires you to try some great new dishes.

So many of you have been asking when these books will be published in English and the answer is...soon! I'm really hopeful they'll start rolling out in 2012, so stay tuned. You'll be the first to know when they do.

In the meantime, have fun cooking and we'll see you in the kitchen!

MON NOUVEAU LIVRE DE CUISINE!

Bonjour tout le monde!

Certains d'entre vous savent peut-être que j'ai fait publier deux livres de cuisine en français qui ont un grand succès. Je suis tellement content que les gens aient apprécié les recettes et les techniques simples présentées dans les deux livres.

J'ai tellement envie de vous parler de la sortie de mon nouveau livre de cuisine, mon troisième en français, Je cuisine italien. Il sera en librairie aujourd'hui... Je n'arrive pas à y croire! Ce livre compte plus de 60 recettes et des tonnes de conseils culinaires sur la manière d'intégrer les bases de la cuisine italienne moderne dans vos recettes de tous les jours, en utilisant les ingrédients déjà présents dans vos placards. Les photos sont magnifiques, et nous avons vraiment travaillé fort. J'espère que ce livre vous inspirera à essayer de nouveaux plats délicieux.

Beaucoup d'entre vous m'ont demandé quand ces livres seront publiés en anglais et la réponse est... bientôt! J'espère vraiment que les versions en anglais seront prêtes en 2012, alors restez à l'écoute. Vous en serez les premiers informés.

Entre-temps, amusez-vous et à vos tabliers!

--Stefano